Tele-secretariaat

Om jullie nog beter te kunnen helpen worden wij sinds kort ondersteund door een tele-secretariaat. Dit betekent dat zij jou als eerste te woord zullen staan wanneer u ons telefonisch contacteert.

Voor labo-resultaten zijn wij dagelijks bereikbaar van 12u-12u30. 

Met vriendelijke groeten
dr. Anseeuw en dr. Van der Burght 

Verlofperiode 2022

De praktijk zal gesloten zijn van 13 tem 17 juni 2022 en van 21 tem 29 juli 2022. Voor dringende zaken voorzien wij vervanging gedurende deze periode.

Met vriendelijke groeten

dr. Anseeuw & dr. Van der Burght

Verlof februari 2022

De praktijk is gesloten van donderdag 3/2/2022 tem donderdag 10/2/2022.

Voor dringende zaken kan u terecht bij dr. Eggermont via 09 226 70 62

Vriendelijke groeten

dr. Anseeuw & dr. Van der Burght

Aangepaste consultatie momenten

Beste patiënt,

Vanaf vrijdag 10 september zal dr. Van der Burght het werk hervatten na de geboorte van Gloria. Wij zullen extra consultatie momenten inplannen, waardoor het schema aangepast wordt. In onderstaande tabel kan u de veranderingen terug vinden.

Voor het bespreken van resultaten blijven wij dagelijks bereikbaar tussen 11u30 en 12u00.

Verlof

Op 18/06/2021 werden wij trotse ouders van Gloria. We nemen even de tijd om samen te genieten, daardoor zal de praktijk van maandag 21/06 tem 25/06 gesloten zijn. 

Voor dringende zaken  kan u bij dr. Schockaert terecht via 09 2265020

PCR-test in functie van een reis

Voor een PCR COVID test alvorens u op reis gaat kan u bij ons terecht. Is er geen plaats of is de praktijk gesloten dan kan u terecht bij één van onderstaande centra.

Met vriendelijke groeten

dr. Van der Burght & dr. Anseeuw

Zwangere vrouwen als risico-patiënt bij vervroegde COVID-vaccinatie

De Hoge Gezondheidsraad (HGR) adviseert om zwangere vrouwen prioritair te vaccineren tegen COVID-19, aangezien er bij een coronabesmetting een hogere kans bestaat op ernstige besmettingen en een premature bevalling.

Wens je je als zwangere vrouw te laten vaccineren? Je hoeft ons hiervoor niet telefonisch te contacteren. Het volstaat een mail te sturen naar info@huisartsenpraktijkkolegem.be met jouw naam en vermoedelijke bevallingsdatum. De praktijk kan dan, vanaf 3 mei, je individueel toevoegen aan de lijst van onze risico-patiënten.

Contacteer ons