Ziekte dr. Van der Burght

Helaas zal dr. Van der Burght om medische redenen de komende weken geen consultatie mogen doen. Dr. Anseeuw zal zoveel mogelijk overnemen.

Onze excuses voor dit onvoorziene ongemak. Wij danken jullie voor jullie begrip.

dr. Anseeuw en dr. Van der Burght

EXTRA VACCINATIEMOMENT 16/11/2023

Beste patiënt,

Op donderdag 16/11/2023 kan je langskomen voor een griep- en of covid vaccinatie. Via https://progenda.be/calendars/dokter-van-der-burght-kim-mariakerke kan je een afspraak inboeken, waarbij je afspraaktype ‘Griep- & covidvaccinatie’ selecteert.

COVID vaccins hebben wij voorradig in de praktijk, een griepvaccin dien je eerst op te halen bij de apotheek en mee te brengen op de dag van consult.

Lukt het jou niet op dit extra moment langs te komen, dan mag je uiteraard een consultatie doorheen de week inboeken met vermelding van griep- en/of covidvaccinatie.

Opgelet: Deze momenten zijn vrijgehouden voor énkel een vaccinatie, niet voor medische vragen, problemen of voorschriften.

Extra vaccinatie-momenten

Beste patiënten

Omwille van de grote vraag, hebben wij extra momenten ingepland om een COVID vaccin te laten plaatsen. Via de website kan je ‘griep- en covidvaccinatie’ selecteren en daar kan je uit de verschillende momenten kiezen. Eerstvolgende extra moment is maandag 9 oktober, dus wie wenst kan reeds daar een afspraak inboeken via https://progenda.be/…/dokter-van-der-burght-kim-mariakerke

Met vriendelijke groeten

dr. Anseeuw & dr. Van der Burght

Verlof

De praktijk is gesloten van maandag 25 september tem dinsdag 3 oktober.

*Voor dringende zaken kan u tot 2 oktober terecht bij

Huisartsenpraktijk Lange Velden via: 09 430 15 30

*Op dinsdag 3 oktober kan u voor dringende zaken terecht bij

Dr. Schockaert via: 09 226 50 20

INFORMATIE BETREFFENDE GRIEP- EN COVIDVACCINATIE: 

Wie? 
* personen van 65 jaar en ouder
* personen die langdurig verblijven in een zorgvoorziening, bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum
* personen met bepaalde onderliggende gezondheidsproblemen
* longaandoeningen
* leveraandoeningen
* metabole aandoeningen zoals diabetes type 1 en 2 
* hartaandoeningen 
* neurologische aandoeningen en ernstige psychische aandoeningen zoals dementie
* bepaalde zeldzame ziekten (waaronder het syndroom van Down). 
* alle personen met immuunstoornissen en hun gezinsleden
* zwangere vrouwen
* personen met obesitas (BMI > 40)
* alle personen die in de zorgsector werken, in en buiten zorginstellingen

*personen tussen 50-65 jaar: afhankelijk van medische voorgeschiedenis en levensstijl.

Waar? 

Zowel voor een COVID- als een griepvaccin kan je bij de huisarts terecht. Er zullen in Huisartsenpraktijk Kolegem specifieke momenten vrijgemaakt worden voor het plaatsen van de vaccins. Lukt het niet om op deze momenten naar de praktijk te komen? Dan mag je gerust een gewone consultatie inboeken tijdens de normale consultatie-uren. 

Wanneer? 

COVID: begin oktober
GRIEP: eind oktober, begin november.

Je kan ervoor kiezen om voor je COVID vaccin te wachten tot eind oktober, zodat deze tegelijkertijd met je griepvaccin kan geplaatst worden tijdens onze vaccinatie-momenten. Wij adviseren wel, zeker voor kwetsbare groep, om tijdig te vaccineren, aangezien de COVID piek vroeger verwacht wordt dan de grieppiek. 

Hoe?

Zowel op zaterdag 21 oktober als op zaterdag 28 oktober zullen wij gratis vaccinatie-momenten inplannen van 8u30-12u00. Deze kunnen telefonisch of via griep-covid vaccinatie ingepland worden. Daar selecteer je ‘Griep & Covoid vaccinatie’ en kan je op de ingeplande dagen een afspraak inboeken.

! Opgelet: er zal enkel ruimte gemaakt worden voor het plaatsen van een vaccin, heeft u voorschriften nodig of andere medische problemen/vragen, gelieve dan een consultatie in de week in te plannen. 

! Wens je toch vroeger te vaccineren voor COVID, dan kan je gerust een normale consultatie tijdens de week inplannen. Gelieve bij je reden van afspraak te noteren dat het om een COVID-vaccinatie gaat, zodat wij deze tijdig kunnen bestellen.

Verhuis praktijk Eeklostraat 220

Vanaf 3 juli kan je de praktijk vinden in de Eeklostraat 220. Wij zijn heel blij jullie na een lange verbouwperiode op onze nieuwe plek te mogen ontvangen.

Mogelijks zullen er de komende weken nog enkele kleine werken moeten gebeuren. Deze zullen de zorg en continuïteit van de praktijk niet in de weg staan.

Met vriendelijke groeten

dr. Anseeuw & dr. Van der Burght

Telefonische bereikbaarheid

Beste patiënt, 

Wij ervaren helaas problemen met onze telefonie, waardoor de praktijk mogelijks minder makkelijk te bereiken is. Wij doen er alles aan dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
dr. Anseeuw & dr. Van der Burght 

Toekomstplannen: juni/juli 2023!

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben staat ons huidig pand te huur. Dit is met het vooruitzicht van onze verhuis naar Eeklostraat 220, Mariakerke. Wij hopen jullie hier begin juli 2023 te mogen verwelkomen!

Wij hebben gezocht naar een pand op slechts enkele minuten van onze huidige praktijk, om jullie daar nog beter te kunnen helpen.

Wij kijken er alvast naar uit en houden jullie op de hoogte van de vooruitgang!

Vriendelijke groeten

dr. Anseeuw & dr. Van der Burght

Tele-secretariaat

Om jullie nog beter te kunnen helpen worden wij sinds kort ondersteund door een tele-secretariaat. Dit betekent dat zij jou als eerste te woord zullen staan wanneer u ons telefonisch contacteert.

Voor labo-resultaten zijn wij dagelijks bereikbaar van 12u-12u30. 

Met vriendelijke groeten
dr. Anseeuw en dr. Van der Burght 

Contacteer ons